X
تبلیغات
رایتل

نیش و نوش

اطلاعات کامل در مورد زنبور عسل و عسل درمانی
پنج‌شنبه 4 فروردین‌ماه سال 1390

عسل طبیعی کدام است؟



عسل طبیعی کدام است؟
پاسخ:
عسل خوب عسلی است در حقیقت در بین دمای 15 تا 43 درجه باید بصورت شفاف و مایع باشد اما بیشتر و کمتر از این دما عسل باید رس کند یا اصطلاحا شکرک بزند  البته برخی ها برای این که مردم عسل شکرک زده را نمی پسندند و فکر می کنند این عسل تقلبی است آن را در دمای 60 درجه حرارت می دهند اما این کار اگر چه ظاهر عسل را حفظ می کند اما خواص آن را کاملا نابود می کند   پس در نتیجه شکرک زدن عسل یا رس کردن آن خوب است اما ...

اما عسلی که شکرک بزند الزاما طبیعی نیست چون مربا نیز شکرک می زند لذا توصیه می شود که این موضوع را ملاک قرار ندهید
اگر چه در ظاهر عسل نامرغوب بعد از رس کردن بلورهای شکر را نمایان می کند و در هنگام دست کشیدن بر روی سطح عسل کمی زبری را حس می کنیم
یک نکته:
به یاد داشته باشید شناخت عسل از روی ظاهر حتی برای کسانی که سالها در کار تولید عسل هستند نیز مشکل است لذا در بین زنبور داران یک ضرب المثل قدیمی وجود دارد که می گوید: هنگامی که می خواهی عسل بخری به دو نکته توجه کن
اول صداقت و سلامت نفس تولید کننده عسل  بدین معنی که وقتی اهار می دارد از تغذیه مصنوعی استفاده نکرده است راست بگوید
بعد پاسخ آزمایشگاه .

توصیه ما به شما عزیزان مصرف کننده این است که به چند نکته توجه داشته باشد:
1-تولید عسل مرغوب بنا به اذعان رییس اتحادیه زنبور داران هر کیلو 9 هزار تومان هزینه دارد (که البته ما معتقدیم این هزینه بیشتر است) لذا از خرید عسل های ارزان قیمت حتما خودداری کنید چرا که یا بطور صنعتی تهیه شده اند یا این که با تغذیه مصنوعی به عمل آمده اند
2-عسل خوب را از تولید کننده معتبر تهیه بفرمایید
3-فروشندگان را عادت بدهید که برگه آزمایشگاه عسل را ارایه کنند.
وبلاگکد ماوس