نیش و نوش

اطلاعات کامل در مورد زنبور عسل و عسل درمانی

نیش و نوش

اطلاعات کامل در مورد زنبور عسل و عسل درمانی

انواع شیرینی شکلات شربت مربا حلوا

انواع شکلات صبحانه


 شکلات صبحانه (1) 

مواد لازم:

ارده: 6 قاشق غذاخوری
عسل: 1  قاشق غذاخوری
پودر فندق خام: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر فندق خام را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار انرژی زاست و برای افرادی که فعالیتهای فیزیکی فراوان دارند بسیار مناسب است. شکلات یاد شده را می توان به همراه یک لیوان شیر بادام به عنوان صبحانه میل کرد.

توجه: می توان به جای عسل از 2 تا 3 قاشق غذاخوری شیره انگور یا شیره خرما استفاده کرد.



شکلات صبحانه (2)
مواد لازم:
ارده: 6 قاشق غذاخوری
عسل: 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو خالص: 1 قاشق چایخوری سر صاف
پودر پسته خام: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید،سپس کاکائو را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی و نشاط آور و دارای انرژی فراوانی است. این شکلات را می توان به همراه یک لیوان شیربادام یا شیرفندق به عنوان صبحانه میل کرد. این صبحانه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.



شکلات صبحانه (3)
مواد لازم:
ارده: 6 قاشق غذاخوری
عسل: 1  قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: 1 قاشق مرباخوری
پودر گردو: 1 قاشق مرباخوری
هل ساییده: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر گردو را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش طعم، آرامبخش و دارای انرژی فراوانی است.




شکلات صبحانه (4)
مواد لازم:
ارده: 6 قاشق غذاخوری
عسل: 1  قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته: 1 قاشق مرباخوری
گلاب: 1 قاشق مرباخوری
هل ساییده: نصف قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطراست و از طعم خاصی برخوردار است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.



ساخت شربت و نوشیدنی با عسل

 

یک نوع نوشیدنی لذیذ

نصف لیوان آب سیب را با نصف لیوان آب پوره شاتوت مخلوط کنید و مقداری عسل جهت شیرین شدن به آن اضافه کرده و در آخر مقداری جوز هندی روی آن پاشیده ،تکه های یخ در لیوان می اندازید و مصرف می نمایید.

 

 

 

شربت عسل میوه ای

پس از تهیه آب میوه تازه ، آن را از صافی گذرانده و به نسبت 3 قسمت عسل در 5 قسمت آب میوه مخلوط کنید . سپس برای استرلیزه شدن آن را جوشانده و به همان صورت داغ در شیشه بریزید . این شربت را در یخچال نگهداری نموده و برای نوشیدن با آب رقیق کنید .

 

پا لوده توت فرنگی با عسل
نیم کیلوگرم توت فرنگی را بعد از له کردن با چنگال با قدری عسل مخلوط و بعد از سرد شدن مصرف نمایید.

 

شربت عسل و توت فرنگی
یک لیوان شیر را با نصف لیوان توت فرنگی له شده و قدری عسل مخلوط کرده و پس از افزودن مقدار کمی نمک خوب به هم زده و تناول نمایید.

 

شیر و عسل
عسل به علت داشتن مواد معدنی  اگر همراه شیر مصرف شود یک غذای کامل را تشکیل می دهد.بعضی از محققین تاکید می کنند که به 12هفته می توان به عنوان غذا فقط از شیر و عسل و ویتامین استفاده نمود بدون اینکه در بدن هیچ گونه کمبودی از نظر مواد غذایی پدیدار شود. مخلوط شیر و عسل از مغذی ترین و شفابخش ترین غذاها بوده و مصرف آن برای همه مخصوصأ اطفال بسیار نافع است زیرا سریع الجذب بوده و به آسانی هضم می گردد چنانچه دو قاشق غذاخوری عسل را یک لیوان شیر گرم یا سرد حل نموده و بنوشید یک نوشابه بی نهایت مقوی و دلچسب است.

کمپوت میوه های خشک با عسل
میوه های خشک مورد نظر را پس از شستن در ظرفی قرار می دهند روی آنها آب می ریزند و جهت شیرین کردن آن درصورت لزوم مقداری عسل بسته به نوع میوه اضافه می نماییم و می گذاریم یکی دو شب خیس بخورد تا شیره غلیظی بیاندازد.به کمپوت آماده شده می توان آب پرتقال یا لیمو اضافه کرد چنانچه آب لیمو با مواد استفاده مورد نظر شما سازگاری داشته باشد.

 

کمپوت میوه های تازه با عسل
چند عدد سیب،پرتقال،گلابی را خیلی ریز به اندازه یک سانتی متر خرد کنند کمی عسل و وانیل به آن اضافه کرده و در آخر کمی آب سیب یا پرتقال روی آنها افزوده شود و پس از سرد شدن در یخچال مصرف شود.

 

 شربت سرکه و عسل
از عسل و سرکه ترکیبی درست میکنند که دو برابر عسل و یک برابر سرکه است که اکسیمل(oximel) نام دارد، بسیار خوشمزه بوده و مصرف طبی دارد.

 

شربت عسل(عسل محلول در آب)
یک یا دو قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کرده و بنوشید

 

شربت آبلیمو با عسل
یک یا دو قاشق غذاخوری را با یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش در یک لیوان آب ولرم یا جوش مخلوط کرده و پس از سرد شدن بنوشید.

 

شربت آب پرتقال با عسل:
نصف لیوان آب پرتقال و نصف لیوان آب نارنگی را با مقداری عسل مخلوط نموده و پس از سرد شدن در یخچال با انداختن تکه‌های یخ در آن نوش جان نمایید

شربت سیب و پرتقال:
نصف لیوان آب سیب را در نصف لیوان آب پرتقال و قدری عسل مخلوط کرده و در موقع مصرف یک پر پرتقال برای تزئین در لیوان میاندازیم.

 

 

شربت آب هندوانه با عسل
شربت آب هندوانه با عسل که با مخلوط کردن آب هندوانه و عسل بدست می آید در تابستان شربت بسیار گوارایی است.




طرز تهیه مرباها

مربای آلبالو با عسل (خام)

مواد لازم :آلبالو یک کیلوگرم،عسل750گرم،وانیل یک دوم قاشق مربا خوری

طرز تهیه :دمهای آلبالو را می گیرند و آن رامی شویند بعد هسته های آن را با چوب کبریت نوک تیز و یا دستگاه مخصوص هسته گیرخارج می کنیم بطوریکه سر آلبالو سوراخ نشود آلبالوها را در ظرف چینی می ریزیم  و سپس عسل را25 الی30درجه سانتی گراد گرم کرده و با وانیل لابه لای آلبالوها پخش می کنیم و می گذاریم اقلا" یکی دو روز در یخچال مانده و جا بیفتد.

مربای گیلاس با عسل

طرز تهیه:آن ما نند مربای آلبالو با عسل تهیه می گردد.

مربای هلوباعسل(خام)

مواد لازم:هلوی رسیده یک کیلوگرم،عسل 750گرم،هل به مقدار کم

طرز تهیه:هلو را پوست کنده و یا با پوست از وسط نصف کرده و هسته آن را خارج می کنیم هل را با عسل گرم شده مخلوط کرده و لابه لای هلوها می ریزیم  و یکی دو روز آن را در یخچال نگهداری نموده و سپس مصرف می نماییم.

مربای زردآلو با عسل

طرز تهیه:مانند مربای هلو با عسل است بدون اینکه زرد آلو پوست گیری شود.

مربای گل سرخ باعسل(خام)

طرزتهیه:برگ گل سرخ تازه می کوبید تا له شود.از گل سرخ خشک شده هم می توان مرتهیه نمود،منتهی بایستی قبلا"آنهارادرآب خیس کرده و بعدگل کوبیده آماده شده رابه نسبت مساوی با عسل مخلوط کرده و سپس کمی وانیل یا

هل به آن افزوده شودودریخچال بگذارید.

این کار با پودرگل سرخ هم می توان انجام دادبدین ترتیب که عسل وپودرگل سرخ(ازهرکدام200گرم)رادرمخلوط کن می ریزیم ومقدارکمی آردگندم به آن اضافه می کنیم ومخخلوط می نماییم تاصورت خمیری درآید.

مربای به باعسل(پخته)

طرزتهیه:به راتمیزکرده وقسمت وسط آن رابیرون آوریدوسپس آن راقطعه قطعه کرده دریک ظرف آب ریخته وبجوشانیدتانرم شود.سپس آن راآبکش کرده ویک ونیم لیوان آب حاصله رامجدا"درظرف ریخته ودوبرابرآن آب

عسل اضافه نموده وبجوشانیدسپس قطعات آبکش شده راتوی شیره جوشان ریخته وباحرارت کم آهسته بجوشدوقتی

قطعات به شفاف شدآن راازروی آتش برداریدودرظرفهای مخصوص ریخته ومصرف نمایید.




طرزتهیه حلواها

 

حلوا ارده عسل:

موادموردنیاز:ارده 1600گرم،آردگندم500گرم،عسل600گرم.

طرزتهیه:موادفوق راباهم مخلوط کرده وسپس خوب ورزمی دهیم تایک خمیرنستا"نرم ویکدست حاصل شود

سپس آن رادرظرف موردنظرریخته وباقالب به آن شکل می دهیم .برای تزیین می توان ازمغزگردواستفاده کرد.

حلوای عسلی نرم

موادلازم:آردبی نمک6فنجان،عسل2فنجان،آب2فنجان،روغن یاروغن دنبه 2فنجان،بادام زمینی رنده شده یک دوم   فنجان.

طرزتهیه:آردراباروغن دریک ماهی تابه سرخ کنیدتابه صورت قهوه ای روشن درآیدسپس عسل را25الی30درجه سانتی گرادگرم کرده باآب مخلوط کنیدوبه صورت شربت قنددرآورید.شربت رابه مخلوط فوق اضافه نموده و مدت5دقیقه درحال به هم زدن بجوشانیدبعدحلوادریک بشقاب یادیس قرارداده وپودربادام زمینی روی آن بپاشیدوبه شکلهای مخطلف درآورید

 

 

حلوای جوانه گندم

موادلازم:آردجوانه گندم یک کیلوگرم ،عسل به مقدارلازم وگردپوست پرتقال یالیموبرای معطرکردن آن.

طرزتهیه:گندم جوانه زده راخشک وسپس آسیاب کرده وباعسل یاشیره خرما مخلوط کنیدتابصورت خیمردرآیددر

صورت تمایل دوقاشق مرباخوری روغن زیتون به آن اضافه کنیدوبرای معطرکردنآن ازگردپوست لیمواستفاده نمایید

حلوای عسلی یوگسلاوی

موادلازم:آردبی نمک یک کیلوگرم،عسل400گرم وروغن باکره400گرم

موادلازم:آردراالک کرده ودریک ماهی تابه سرخ کنیدتابه صورت تردوطلایی درآیدسپس عسل را25الی30درجه سانیتی گرادگرم نموده به مخلوط فوق اضافه نماییدومدت5دقیقه سرخ کردن راادامه دهیدحلوارادریک بشقاب گذاشته وبه شکل مسطح درآورده وبه صورت مربع هایی ببرید.

حلوای عسل گرد ویی               

آردگردویا بادام راباعسل فروان مخلوط کرده وکمی وانیل یاهل به آن اضافه کنیدوبه شکل خمیردرآورید،سپس حلوارابه قطعات کوچک تقسیم کنندودرداخل زرورق های رنگی یاکاغذروغنی مانندشکلات پیچید.






طرزتهیه کیکهاوشیرینی ها

 

کیک عسلی خوش طعم

موادلازم:آردبی نمک550گرم،عسل300گرم،کره 60 تخم مرغ یک عدد، سه چهارم فنجان،میخک رنده شده10عدد،شکریک دوم فنجان

طرزتهیه:عسل را25 الی 30درجه سانتی گرادگرم کرده کره نرم شده،شکر،تخم مرغ،چای ومیخک رابه آن اضافه

نموده وکاملا"مخلوط نمایید.سپس آردوجودش شیرین رااضافه کرده آن راهم بزنیدتابه صورت خمیردرآید .خمیر حاصله رادرقالب یاظرف مخصوص کیک که با20گرم کره چرب شده قرارداده وآن راداخل فرکاملا"داغ باحرارت200درجه سانتی گرادبپزید.

کیک عسلی نا رگیل

موادلازم:آردگندم سبوس دارنیم کیلوگرم،عسل نیم کیلو،کشمش بیدانه250گرم،آب نارگیل یک فنجان

طرزتهیه:عسل رادرآب نارگیل حل کرده وباآردوکشمش مخلوط کنیدتابه صورت خمیرسفتی درآیدسپس آن رادر   

قالبهای مخصوص کیک قراردهیدتاشکل بگیردپس ازپختن آن راازقالب خارج کرده وروی کیک راباپودر نارگیل، خامه گیاهی وزعفران تزیین کنید.

نان خامه ای عسلی

موادلازم:آردسبوس داریک کیلوگرم،خامه گیاهی2تا3لیوان،آب به مقدارکافی،میخک وهل ونمک به مقدارکم.

طرزتهیه:آردراباعسل یاشیره خرماوآب بصورت خمیرسفت درآوریدونمک،میخک وهل رابه آن اضافه نمایید

وبهم بزنیدسپس خمیررابه قطعات کوچک تقسیم کرده وبادست خوب مالش دهیدوبعدروی تخته صاف بامقداری

آردبطوریکه ازچسبندگی خمیربه تخته جلوگیری شودبریزیدوخمیررابه صورت لایه نازک درآوریدوخامه گیاهی

رابامقداری عسل مخلوط کرده به صورت زیگزال روی آن برزیدوبعدخمیررالوله کرده وروی آن راباپوشش

نازکی ازعسل بپوشانیدوبرای تزیین آن می توان ازمقداری پودرنارگیل استفاده نمایید.

شیرینی عسلی نارگیلی

موادلازم:عسل وپودرنارگیل به مقداردلخواه،مقدارکم هل یاوانیل.

طرزتهیه:عسل را25الی 30درجه سانتی گرادگرم کرده وباپودرنارگیل وکمی هل یاوانیل مخلوط کنیدتابه صورت

خمیرسفت درآید،سپس درسینی پهن کرده وباوردنه خوب فشاردهیدتابه هم بچسبدوحدودنیم تایک ساعت دریخچال

بگذاریدتاببندد سپس به شکلهای مختلف بریده شود.

شیرینی گردویی عسلی

موادموردنیاز:گردو500گرم،عسل300گرم وآردگندم100گرم

طرزتهیه:مقدارگردوی تعیین شده رابعدازپاک کردن بصورت پودردرآوریدسپس باآردگندم مخلوط کنید.بعداز

ورزدادن،مایه اصلی بوجودمی آید.آنگاه،مایه راباوردنه روی میزپهن کرده وسپس به آن شکل دلخواه بدهید.

رنگینک

موادلازم:خرما،مغزگردوویابادام،کنجدکوبیده یاپودرنارگیل وعسل ازهرکدام به مقداردلخواه.

طرزتهیه:هسته خرمارامی گیریم وبه جای آن مغزگردویابادام گذاشته وسپس آن راآغشته به عسل کرده ودرگنجد

یاپودرنارگیل می غلطانیم.

شکلات عسلی

موادلازم:شکر110گرم،عسل رقیق شده  6 قاشق سوپ خوری،عرق بهارنارنج یک قاشق سوپ خوری،بادام    پوست کنده 225 گرم طرزتهیه:کلیه موادلازم رادرقابلمه بزرگی بریزیدوباحرارت ملایم حرارت دهید.مخلوط رابهم بزنیدتاشکرکاملا"حل شود.سپس آن راآهسته بجوشانیدتابادامهاوشربت قندبه رنگ قهوه ای کم رنگ درآید.داخل سینی کاغذ روغنی بیندازیدومخلوط راروی کاغذ بریزید وکاغذ دیگری روی آن بگذارید ووقتی کاملا" سرد شدآن رابصورت قطعات کوچک درآورید ومصرف نمایید.

تزئین کیک و شیرینی
میتوانند کیک و شیرینی که در منزل خودتان طبخ نموده اید با مواد آماده شده تزئئن نمایید
.





طرز تهیه سا لادها و دسرها


سا لاد خیار با عسل

طرزتهیه:یک عددخیارراشسته وپوست آن رابگیرید وازطول به چهار قسمت تقسیم کنیدوعسل راروی قطعات آن ریخته ومیل نمایید آن سا لادی مقوی وخوش طعم است.

سا لاد هویج با عسل

موادلازم  برای یک پرس سا لاد(100گرم):هویج60گرم،عسل20گرم،خامه ترش20گرم،

طرزتهیه:هویج رارنده یاریزنموده سپس باعسل وخامه ترش قبل ازخوردن مخلوط کنید.

دسرگوجه فرنگی با عسل

طرز تهیه : گوجه های تازه رسیده را انتخاب کرده و آنها را شسته و به دو نیم نمایید سپس عسل را روی نیمه های گوجه ریخته و به عنوان دسر مصرف نمایید.

دسر خیار شور با عسل

یک عدد خیار شور را به چهار قسمت تقسیم کنید عسل را روی قطعات خیار شور مالیده بعنوان دسر مصرف نمایید.

چاشنی لیمو با عسل

پوست و آب یک لیمو را با قاشق عسل مخلوط کنید . این چاشنی در انواع سالاد میوه که با آب لیمو سازش داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد.

یک نوع دسر با آناناس(برای 8 نفر)

مواد لازم آنناس رسیده یک عدد ، عسل به اندازه کافی ، آب پرتقال به مقدار کافی

طرز تهیه : آناناس را بعد از پوست گیری به صورت برشهای نازکی در آورید سپس برشها را به صورت چهار گوش بریده و روی آن مقداری عسل بریزید و بگذارید عسل به خود آناناس برود.

سپس آن را در یخجال بگذارید تا خنک شود. در موقع مصرف قطعات آناناس را در دسر خوری ریخته و بر روی آن از آب پرتقال مخلوط باعسلکه قبلأ تهیه کرده اید بریزید و با 4/1 نارنگی آن را آرایش دهید.

ترکیب عسل با پرتغال  :

بعد از پوست کندن پرتغال آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و سپس برای هر عدد پرتقال یک قاشق غذا خوری عسل شهد که در  دمای اتاق نگه داشته اید بیفزایید و با یک قاشق چوبی به آرامی به هم بزنید سعی کنید که قطعات پرتغال له نشود و ....

ترکیب عسل با کیوی  :

کیوی های کاملا رسیده را پوست کنده درون کاسه ای رنده کنید و یا می توانید آنها را کامل له کنید  سپس برای هر عدد کیوی یک قاشق عسل شهد که در دمای اتاق نگه داشته اید بیفزایی و کاملا به هم بزنید . و . . .

ترکیب عسل با سیب :

سیب ها را هم میتوانید رنده نمایید و یا قطعه قطعه کنید سعی کنید که این عمل سریع صورت بگیرد تا سیب در هوای آزاد سیاه نشود سپس برای هر عدد سیب متوسط  یک قاشق عسل شهد که در دمای اتاق نگه داشته اید بیفزایی و مخلوط کنیددر این حین می توانید کمی آبلیمو به آن بیفزایید  و . . .

بعد از آماده شدن مواد میتوانید از هر کدام به اندازه دلخواه و به سلیقه خودتان داخل لیوان ریخته و با چند عدد بیسکویت و خامه تزئین نموده و از مهمانانتان پذیرایی کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد